Over mij

Irem kocagoz | Grafisch ontwerper |

Hoi hoi! Mijn naam is Irem Kocagöz en ik ben een 26 jarige Grafisch Ontwerper uit Almelo. Momenteel woon ik in één van mijn lievelingssteden van Nederland; Den Haag! 

In 2020 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan het NHL Stenden in Leeuwarden. Mijn interesse voor ontwerpen heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn creativiteit in vele manieren tot leven te brengen. 

Minimalisme is mijn grootste bron van inspiratie. Ik geloof enorm in de kracht van “less is more,” en ik ben vooral gefascineerd door typografische logo’s die een verhaal kunnen vertellen. Ondanks dat minimalisme mij erg inspireert, hou ik ook van ontwerpen die over the top zijn en waar ik juist al mijn creativiteit in kwijt kan. De behoefte van mijn klanten en onze visie bepalen samen mijn draai in een project. 

In mijn vak houd ik mij vooral bezig met branding, drukwerk en social media content. Het maken van promotie materiaal zowel online als offline is tevens een grote belangstelling van mij. 

Ik werk sinds 2015 met Adobe Creative Cloud, waar ik mijn ontwerpen tot leven breng met behulp van tools zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. Voor video productie gebruik ik Premiere Pro. Bovendien heb ik ervaring met het bouwen van websites met behulp van WordPress en Elementor.

Mijn ultieme doel is om mensen te inspireren en enthousiast te maken wanneer zij mijn ontwerpen zien. Ik hoop dat zij mijn passie voor ontwerp terug kunnen zien in mijn designs. 

Naast mijn passie voor grafisch ontwerp, ben ik een enthousiaste lezer en koester ik de momenten met vrienden en familie. Tijdens een vijfjarig avontuur in een Hiphop Crew onder begeleiding van Andy Huber en Paulien Ipskamp ontdekte ik mijn liefde voor dans. Nu zoek ik een leuke dansschool in Den Haag om deze passie verder te verkennen.

Deze website dient als mijn portfolio, zodat mensen een beeld kunnen krijgen van mijn ontwerpen. Ik hoop dat mijn werk jullie kan inspireren en wie weet kunnen we in de toekomst samen wat moois maken!