Diensten

mijn diensten

Je kunt bij I-KO Design terecht voor diverse grafische projecten. Ik heb deze ingedeeld in 3 thema’s; Designs, Promotie en Particulier. Binnen deze thema’s kunnen klanten een keuze maken voor het project die ze zoeken. 

Designs

Promotie

Particulier

I-KO stopt ideeëen in een visueel jasje

Mijn visie

Bij I-KO staat samen werken met de klant op nummer 1. Het is voor mij belangrijk dat de klant betrokken is met het gehele proces. Ik willen niet alleen dat de klant tevreden is met het eind product maar ook met de samenwerking. Ik wil ze het gevoel meegeven dat ze onderdeel zijn geweest van het project. 

Minimalisme

Klanten komen bij I-KO omdat ze de – Less is more – mindset delen met de studio. De artistieke stijl van I-KO laat zien dat minimalisme de boodschap van de klant nog beter naar voren laat komen.  

Klant relaties

Ik vind het ontzettend leuk en belangrijk dat ik positieve relaties opbouw met mijn klanten. Bij I-KO is de sfeer informeel zodat beide partijen zich op hun gemak voelen. 

Creatief

Creativiteit is natuurlijk super belangrijk in dit werkveld. Als grafisch ontwerper help ik met het oplossen van problemen of vraagstukken op een creative en visuele manier.

Drop je Email,
Catch de nieuwsbrief

Nederland